Hotel and Restaurant in Andreasberg

Parkhotel Andreasberg, located in the old village school, was partially renovated in 2018. The hotel has an attractively decorated restaurant with a cozy games corner, where you can spend the evening. The small-scale character with a lot of personal contact makes you feel right at home. And because of the high location of the hotel you have a beautiful view of the surroundings.

temporarily under renovation

The final part of the renovation has started and the reopening is expected to take place at the end of October. Keep a close eye on the social media channels and website for the latest updates.

Bekijk nu onze arrangementen

Andreasberg

Parkhotel Andreasberg has 14 double rooms varying in size from approximately 15m2 to 20m2. All rooms have a bathroom with a shower and toilet and a cozy sitting area. The bathroom is equipped with a hair dryer and hand mirror. All rooms also have a nice dormer window and darkening screens for an excellent night's sleep. The box spring beds can be separated according to your wishes.

Check availability

Our rooms

Parkhotel Andreasberg

In addition to a beautiful hotel, situated in a top location in the Sauerland, we also offer you the opportunity to enjoy delicious food from our richly filled buffet.

Hotel packages

Any plans for the holidays? Have a look at our hotel packages and choose to relax during the various holidays.

View hotel packages

Please contact us

Arrival

11

09

Departure

11

09

Hotel

Andreasberg

Hotel
  • Andreasberg
  • Schmallenberg
Reservations +49 176 6018 3370 Contact us via WhatsApp

Parkhotel Andreasberg

Het is heerlijk om af en toe even helemaal tot rust te komen in een andere omgeving dan waarin u normaal gesproken bent. Het is misschien tegenwoordig wel noodzakelijk, met onze snelle levens.

Nou denkt u misschien dat het dan ook noodzakelijk is om hiervoor het vliegtuig te pakken of lang in de auto te zitten. Heeft u hier geen zin in? Dan is Parkhotel Andreasberg de ideale plek om tot rust te komen. Midden in het heerlijke Sauerland kunt u de omgeving ontdekken en genieten van al het moois dat de regio te bieden heeft.

En het mooiste is nog, het licht op slechts 3 uur rijden van Utrecht. In de winter is het Sauerland perfect om de pistes te verkennen, in de zomer kunt u genieten van de mooiste wandel- en fietstochten.

Take a look at the hotel packages

Parkhotel Andreasberg in het Sauerland

Parkhotel Andreasberg bij Winterberg is gelegen in het gelijknamige dorpje Andreasberg. Het is gesitueerd in de oude dorpsschool. Het hotel is in 2018 gedeeltelijk gerenoveerd, waardoor het nu de perfecte combinatie van een authentieke uitstraling en modern design heeft.

Het hotel beschikt bovendien over een fantastisch en sfeervol ingericht restaurant, mét spelletjeshoek waar u de gehele avond kunt vertoeven. Het hotel is perfect gelegen om de omgeving te verkennen, en biedt bovendien een fantastisch uitzicht op de nabije omgeving.

Als u even helemaal tot rust wil komen en tegelijkertijd wil genieten van de heerlijke omgeving, is het Parkhotel Andreasberg ideaal. U kunt de prachtige omgeving ervaren, met op zeer korte afstand verschillende mooie wandelroutes.

Elk seizoen heeft zijn charmes, dus u kunt altijd bij ons terecht. In de zomer kunt u genieten van de mooiste wandel- en fietsroutes, in de winter verandert het Sauerland in een sprookjesachtige omgeving die perfect is voor wintersport.

Ervaar Parkhotel Andreasberg

 

In het Parkhotel Andreasberg in Duitsland zijn 14 tweepersoonskamers, allemaal ruim opgezet. De kamers beschikken uiteraard over een eigen badkamer en een gezellig zitje. Bovendien is elke kamer uitgerust met een dakkapel, voor een heerlijk ruimtelijk gevoel.

Wat zeggen onze gasten over Parkhotel Andreasberg in het Sauerland

 

Uiteraard vertellen wij dat ons hotel de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen, maar we kunnen het eigenlijk beter onze gasten laten vertellen. Het is daarom altijd goed om te kijken naar de Parkhotel Andreasberg reviews, die aan duidelijkheid niets te wensen over laten.

Onze gasten waarderen met name de kleinschalige sfeer en uitstekende voorzieningen, en geven vaak aan zich helemaal op hun gemak te voelen. Bezoek ook eens ons hotel, en hopelijk schrijft u de volgende mooie Parkhotel Andreasberg review. Wilt u eerst nog meer weten of heeft u speciale wensen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op!

Geniet van het prachtige Sauerland

 

Veel mensen willen graag in een omgeving op vakantie die in niets doet denken aan thuis. En dat gevoel is precies wat u ervaart in het Sauerland, maar dan op relatief korte afstand van Nederland. Dit maakt dat u er gewoon met de auto naartoe kan en het ook prima te doen is voor een weekendje weg.

U vindt hier een van de mooiste vakantiegebieden van Duitsland, het hele jaar door. Natuurlijk moet u genieten van wandel- en fietsroutes, of in de winter van Winterberg, maar er is meer. Geniet van de uitgestrekte bossen, de ontelbare bergen, de mooiste stuwmeren en vooral ook van de klassieke dorpjes.

U kunt hier ook terecht voor lekker eten of een bezoekje aan een Biergarten. Kortom, het Sauerland is de ideale plek om even helemaal tot rust te komen!

Please contact us

Arrival

11

09

Departure

11

09

Hotel

Andreasberg

Hotel
  • Andreasberg
  • Schmallenberg
Reservations +49 176 6018 3370 Contact us via WhatsApp