Hotel und Restaurant in Andreasberg

Das Parkhotel Andreasberg in der alten Dorfschule wurde 2018 teilweise renoviert. Das Hotel verfügt über ein attraktiv eingerichtetes Restaurant mit einer gemütlichen Spielecke, in der Sie den Abend verbringen können. Durch den kleinen Charakter mit viel persönlichem Kontakt fühlen Sie sich wie zu Hause. Und aufgrund der hohen Lage des Hotels haben Sie einen schönen Blick auf die Umgebung.

vorübergehend im Umbau

Der letzte Teil der Renovierung hat begonnen und die Wiedereröffnung wird voraussichtlich Ende Oktober stattfinden. Behalten Sie die Social-Media-Kanäle und die Website im Auge, um die neuesten Updates zu erhalten.

Bekijk nu onze arrangementen

Andreasberg

Das Parkhotel Andreasberg verfügt über 14 Doppelzimmer mit einer Größe von ca. 15 bis 20 m². Alle Zimmer verfügen über ein Badezimmer mit Dusche und WC sowie eine gemütliche Sitzecke. Das Badezimmer ist außerdem mit einem Haartrockner und einem Handspiegel ausgestattet. Alle Zimmer haben auch ein schönes Dachfenster und dunkle Bildschirme für einen hervorragenden Schlaf. Die Boxspringbetten können nach Ihren Wünschen auseinander gestellt werden.

Verfügbarkeit prüfen

Unsere Zimmer

Parkhotel Andreasberg

Neben einem schönen Hotel in Top-Lage im Sauerland bieten wir Ihnen auch die Möglichkeit, leckeres Essen von unserem reichhaltigen Buffet zu genießen.

Arrangementen

Irgendwelche lustigen Pläne für die Feiertage? Sehen Sie sich unsere Pakete an und entspannen Sie sich während der verschiedenen Ferien.

Pakete anzeigen

Bitte kontaktieren Sie uns

Ankunft

11

09

Abreise

11

09

Hotel

Andreasberg

Hotel
  • Andreasberg
  • Schmallenberg
Reservierungen +49 176 6018 3370 Auch über WhatsApp erreichbar

Parkhotel Andreasberg

Het is heerlijk om af en toe even helemaal tot rust te komen in een andere omgeving dan waarin u normaal gesproken bent. Het is misschien tegenwoordig wel noodzakelijk, met onze snelle levens.

Nou denkt u misschien dat het dan ook noodzakelijk is om hiervoor het vliegtuig te pakken of lang in de auto te zitten. Heeft u hier geen zin in? Dan is Parkhotel Andreasberg de ideale plek om tot rust te komen. Midden in het heerlijke Sauerland kunt u de omgeving ontdekken en genieten van al het moois dat de regio te bieden heeft.

En het mooiste is nog, het licht op slechts 3 uur rijden van Utrecht. In de winter is het Sauerland perfect om de pistes te verkennen, in de zomer kunt u genieten van de mooiste wandel- en fietstochten.

Sehen Sie sich unsere Pakete an

Parkhotel Andreasberg in het Sauerland

Parkhotel Andreasberg bij Winterberg is gelegen in het gelijknamige dorpje Andreasberg. Het is gesitueerd in de oude dorpsschool. Het hotel is in 2018 gedeeltelijk gerenoveerd, waardoor het nu de perfecte combinatie van een authentieke uitstraling en modern design heeft.

Het hotel beschikt bovendien over een fantastisch en sfeervol ingericht restaurant, mét spelletjeshoek waar u de gehele avond kunt vertoeven. Het hotel is perfect gelegen om de omgeving te verkennen, en biedt bovendien een fantastisch uitzicht op de nabije omgeving.

Als u even helemaal tot rust wil komen en tegelijkertijd wil genieten van de heerlijke omgeving, is het Parkhotel Andreasberg ideaal. U kunt de prachtige omgeving ervaren, met op zeer korte afstand verschillende mooie wandelroutes.

Elk seizoen heeft zijn charmes, dus u kunt altijd bij ons terecht. In de zomer kunt u genieten van de mooiste wandel- en fietsroutes, in de winter verandert het Sauerland in een sprookjesachtige omgeving die perfect is voor wintersport.

Ervaar Parkhotel Andreasberg

 

In het Parkhotel Andreasberg in Duitsland zijn 14 tweepersoonskamers, allemaal ruim opgezet. De kamers beschikken uiteraard over een eigen badkamer en een gezellig zitje. Bovendien is elke kamer uitgerust met een dakkapel, voor een heerlijk ruimtelijk gevoel.

Wat zeggen onze gasten over Parkhotel Andreasberg in het Sauerland

 

Uiteraard vertellen wij dat ons hotel de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen, maar we kunnen het eigenlijk beter onze gasten laten vertellen. Het is daarom altijd goed om te kijken naar de Parkhotel Andreasberg reviews, die aan duidelijkheid niets te wensen over laten.

Onze gasten waarderen met name de kleinschalige sfeer en uitstekende voorzieningen, en geven vaak aan zich helemaal op hun gemak te voelen. Bezoek ook eens ons hotel, en hopelijk schrijft u de volgende mooie Parkhotel Andreasberg review. Wilt u eerst nog meer weten of heeft u speciale wensen? Neem dan gerust eens vrijblijvend Kontakt op!

Geniet van het prachtige Sauerland

 

Veel mensen willen graag in een omgeving op vakantie die in niets doet denken aan thuis. En dat gevoel is precies wat u ervaart in het Sauerland, maar dan op relatief korte afstand van Nederland. Dit maakt dat u er gewoon met de auto naartoe kan en het ook prima te doen is voor een weekendje weg.

U vindt hier een van de mooiste vakantiegebieden van Duitsland, het hele jaar door. Natuurlijk moet u genieten van wandel- en fietsroutes, of in de winter van Winterberg, maar er is meer. Geniet van de uitgestrekte bossen, de ontelbare bergen, de mooiste stuwmeren en vooral ook van de klassieke dorpjes.

U kunt hier ook terecht voor lekker eten of een bezoekje aan een Biergarten. Kortom, het Sauerland is de ideale plek om even helemaal tot rust te komen!

Bitte kontaktieren Sie uns

Ankunft

11

09

Abreise

11

09

Hotel

Andreasberg

Hotel
  • Andreasberg
  • Schmallenberg
Reservierungen +49 176 6018 3370 Auch über WhatsApp erreichbar