Hotel in het Sauerland met Nederlandse eigenaar

Het Sauerland is een heerlijk gebied om even een paar dagen, of langer natuurlijk, naartoe te gaan. Het heeft alles wat u zich kunt wensen op vakantie, en dat op slechts drie uur rijden vanaf Utrecht.

Het Sauerland is elk seizoen mooi, met de wintersportgebieden en prachtige witte uitzichten in de winter en de heerlijke natuur in de zomer. Bovendien is er voor iedereen wat te doen in het Sauerland.

Wij Nederlanders vinden het dan natuurlijk extra leuk als er een hotel in het Sauerland met Nederlandse eigenaar is. En dat is bij Parkhotel Sauerland het geval!

Ankunft

11

09

Abreise

11

09

Hotel

Schmallenberg

Hotel
  • Schmallenberg
Reservierungen +49 176 6018 3370 Auch über WhatsApp erreichbar

Schauen Sie sich die Zimmer unserer Hotels an

Parkhotel Sauerland

In een van onze hotels in het Sauerland kunt u even helemaal tot rust komen. Wij heten u van harte welkom in Parkhotel Andreasberg oder Parkhotel Schmallenberg. Onze hotels zijn klassiek en gemoderniseerd tegelijk, en bieden u alles wat u zich kunt wensen.

De prachtige omgeving helpt natuurlijk ook mee. In het Sauerland kunt u heerlijk wandelen en fietsen, zowel uitdagende tochten als wat meer relaxte tochten.

Daarnaast heeft het Sauerland nog veel meer te bieden. Wat te denken van de mogelijkheden tot golfen, de prachtige grotten, mooie meren, authentieke dorpjes en natuurlijk de vriendelijke mensen. In de winter kunt u hier terecht voor wintersport, met Winterberg als kloppende hart.

U waant zich in het Sauerland in een compleet andere omgeving dan Nederland, terwijl u helemaal niet zo ver weg bent. Een heerlijk vakantiegevoel op slechts enkele uurtjes van huis, ideaal!

Hotel Sauerland met Nederlandse eigenaar

Bent u op zoek naar een hotel in Duitsland met Nederlandse eigenaar, en dan het liefst in het Sauerland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als Nederlander is het natuurlijk mooi om te overnachten in een hotel dat wordt gerund door landgenoten.

Onze hotels worden geleid door een enthousiast en gemixt team, onder leiding van een Nederlands stel. Dit jonge stel is zeer enthousiast en gastvrij, en heeft alles over om het u naar de zin te maken.

Zij weten inmiddels al een tijdje wat er in het Sauerland allemaal te beleven valt, en zij willen dat graag aan andere Nederlanders meegeven.

Bekijk hier al onze arrangementen

Ankunft

11

09

Abreise

11

09

Hotel

Schmallenberg

Hotel
  • Schmallenberg
Reservierungen +49 176 6018 3370 Auch über WhatsApp erreichbar

Schmallenberg hotel Nederlandse eigenaar

In het karakteristieke dorpje bad Fredeburg vindt u Parkhotel Schmallenberg. Dit hotel ligt op slechts 100 meter afstand van de start van vele prachtige wandelroutes.

Sla het dorpje zelf ook zeker niet over. Er zijn nog gevel kleine bakkers en slagers te vinden, waar u zeker eens moet langsgaan. Na een actief of juist rustig dagje kunt u uiteraard bij ons terecht voor een lekker diner en drankje, maar ook in de omgeving zijn hiervoor genoeg mogelijkheden.

Andreasberg hotel Nederlandse eigenaar

In Andreasberg vindt u Parkhotel Andreasberg, gelegen in een oude dorpsschool. Het kleinschalige karakter van dit hotel is wat velen aanspreekt. U voelt zich hier waarschijnlijk direct thuis.

Bijkomende pluspunt is de hoge ligging van het hotel, wat heerlijke uitzichten met zich mee brengt. In de omgeving van Andreasberg is bovendien van alles te beleven!

Motorhotel in Duitsland met Nederlandse eigenaar

 

Motorrijden in het Sauerland is heerlijk, en onze hotels zijn hiervoor ook perfect geschikt. Wij zorgen dat u alles krijgt wat u nodig heeft voor een perfecte motorvakantie.

Parkeren is bij ons geen probleem, en na een lange dag motorrijden en genieten komt u in onze hotels helemaal tot rust.

Heeft u hierover vragen? Neem dan gerust even Kontakt op!

Bitte kontaktieren Sie uns

Ankunft

11

09

Abreise

11

09

Hotel

Schmallenberg

Hotel
  • Schmallenberg
Reservierungen +49 176 6018 3370 Auch über WhatsApp erreichbar